Opis forum
Nasz pierwszy spar odbył się na naszym serverze na amx_match_deluxe niestety przegraliśmy dużo winy leżało po mojej stronie za co bardzo przepraszam . Ale błędy się zdarzają szkoda tylko że mi tak często . Reszta drużyny grała dobrze . Wynik ? ... nie pamiętam ale spar odbył się spokojnie tylko FoRK mnie nawqrwiał i sorki że tak często przeklinałem ale mam za sobą kilka ciężkich dni . Musimy omówić błędy i ustalić taktyki najlepiej jakaś konferencja i wybrać mapkę klanową , kiedy komu pasuje grać spara i zrobić jakiś charmonogram jednym zdaniem musimy się ogarnąć i zdyscyplinować .
Ostatnio edytowany przez Draggero (2007-11-09 19:38:42)
I musicie zacząć grać Zobacz sobie screeny. Jedna jaskółka (JA) wiosny nie czyni... niestety.
No i mam oczywiście zastrzeżenia co do jednego gracza ich drużyny, ale to tylko drobny szczegół (mam nadzieję, że mi demka wyślą).
Ostatnio edytowany przez ekSeL (2007-11-09 19:42:55)
umie ktoś zaprogramować strone na nuked-klan na www.e-clan.pl ? a o demka zaraz spytam
Dobra chlopaki stalo sie przegralismy ale ja mam wątpliwosci co do nic bo gralem juz z nimi troche ;/ i do konca to nie byl spar z rbK ale ... ja tez nie gralem rewelacyjnie ... zdarza sie ale następny spar będzie dla nas
OD TERAZ PEŁNA MOBILIZACJA !! i gramy ... nooo ;P
Ja też nie zagrałem rewelacyjnie, zwłaszcza jako CT na inferno, ale ogólnie nie narzekam na moją grę.
Ostatnio edytowany przez ekSeL (2007-11-10 07:04:59)
Nowy użytkownik
nie przejmujmy sie. RBK zawsze było silne lepszym przeciwnikiem na początek było by pgl
RbK wcale nie było takie silne, ale za to są dobrze zgrani, a to podstawa. Ja np. lepiej grałem jak szedłem sam niż z całym teamem
Heh szkoda że przegraliście ale nie ma sie czym przejmować będzie próbować dotąd aż nam sie uda . proponuje żebyście napisali godziny w jakich możecie trenować
potem postaramy sie to jakoś uzgodnić na początku proponuje 1 trening = 1 mapa żeby nie było musimy być przygotowani